Eerste focusgroep

Op 31 oktober is het zover! De eerste focusgroep van het onderzoek gaat plaatsvinden. Tijdens deze bijeenkomst komen leerkrachten van verschillende scholen bij elkaar om met elkaar in discussie te gaan over technologie en 21e eeuwse vaardigheden.

Het doel van deze bijeenkomst is om in kaart brengen welk beeld leerkrachten hebben van technologie en welk beeld zij hebben van 21e eeuwse vaardigheden. Deze informatie gaan we gebruiken om vragen te kunnen ontwikkelen die we toevoegen aan de vragenlijst.

Bijvoorbeeld, als we de vraag stellen: “Ik vind het werken met technologie prettig en stimulerend” dan is het goed om te weten als onderzoekers wat leerkrachten verstaan onder technologie. Om daar een idee van te krijgen willen we vragen toevoegen die ons informeren over het beeld van de leerkrachten.

Daarnaast is het ook belangrijk om aan te sluiten bij het beeld van leerkrachten voor de ontwikkeling van interventies. Om passende interventies te kunnen ontwerpen is het belangrijk om te weten wat de leerkrachten gebruiken en belangrijk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *